[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Foltozott Üst » Szabályok » Prefektusoknak
Prefektusoknak
HFDátum: Vasárnap, 2012-07-15, 4:48 PM | Üzenet # 1
Közlegény
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Először is: Egy embernek csak egy karaktere lehet prefektus. Egy háznak egy fiú és egy lány prefektusa lehet, úgyhogy ha erre pályázol, érdemes megnézned, mely házakban vannak már prefektusok, illetve milyen neműek.

Aktívnak kell lenned az oldalon, nem árt, ha ismered valamennyire a társaidat, tudod, milyen közösségben "élsz". Enélkül ugyanis nincs értelme annak, hogy kiemelt pozícióba kerüljél.

A prefektus a játékok folyamán lehet megfigyelő személy. Esetenként a páros játékokba is beleszólhat, ha olyat vesz észre, amit nem tart helyesnek, illetve a házirendbe illőnek (pl. épület felforgatása, házimanók zaklatása, éjszaka tilosban járkálás). Legyél reális, ha egy tanterembe vannak bezárkózva kettecskén, és csendben vannak, akkor ne ronts be rájuk, hogy te tudtad, hogy ott vannak!

Büntetést csak a házvezető tanár szabhat ki a karakter(ek)re (vagy a gondnok), úgyhogy őket kell tájékoztatnod az eseményekről. Ez is játéklehetőséget teremt, valamint sokkal élethűbbé teszi a játékot.

Ha idővel elveszik az aktívságod, úgy megfigyelés alá veszünk, és ha érdemesebb embert találunk a pozícióra, így át kell adnunk számára a lehetőséget.
 
Fórum » Foltozott Üst » Szabályok » Prefektusoknak
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: